performance exelence

 

„Планекс“ е строително-инвестиционна компания, създадена през 1990 г. До момента има реализирани проекти с мащаб над 1 300 000 кв. м, а от 2007 г. „Планекс“ е сред петте най-добри български фирми в областта на високото строителство. Портфолиото ни включва разнообразни обекти: жилищни сгради, хотели и ваканционни комплекси, търговски и офис центрове, индустриални и логистични сгради, инфраструктурни проекти.

„Планекс“ е една от малкото компании в България, която успешно реализира пълния обем услуги в строително-инвестиционния процес – от изготвяне на концепция за проект и проектиране, през строителство до професионално управление и поддръжка на сгради.

Марката „Планекс“ се радва на висок престиж и доверие от страна на клиентите. Тя е символ на качество, стабилност и иновативни решения в строителството. Сградите на „Планекс“ се отличават със своята естетична и съвременна визия, функционалност и добро местоположение.

„Планекс“ е носител на множество национални награди за високо качество на строителство и за умението да създава модерна среда на живот и работа като съчетава природните дадености с изискванията на съвременността.

Повече информация за „Планекс“ и дейността на фирмите от холдинга можете да намерите на нашия корпоративен сайт www.planex.bg .

 

Мисия и водещи принципи

Подобряването на средата и условията на живот са наша основна мисия. Стремим се към съхраняването на архитектурната памет, опазването на природата, създаването на красива и модерна градска среда, изграждането на функционални жилища. Развиваме своите професионални компетенции и възможности като инвестираме в техника, материали и обучение на нашите служители. Така гарантираме качествен продукт на своите клиенти и партньори.

„Планекс“ спазва принципите на прозрачна и открита политика, като поддръжка и развива изграденото през годините доверие между компанията и нейните клиенти и партньори.

Портфолио

През годините Планекс е развил множество собствени инвестиционни проекти във Варна, София, Бургас, Созопол и др. Част от тях ви представяме тук.

planex sign

Основите на успеха са в постоянството


Постоянството в качеството, постоянството в спазване на сроковете, постоянството в стремежа към нови цели и постижения, приемането на всеки нов проект, като предизвикателство.